Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Bílý chléb dokonalý
Houbové flíčky-zapečené
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Bulharská musaka -Olga
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Třešňové lívanečky II.
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér