Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Minipizzy
Valašské koláče - Frgále
Frankfurtská polévka
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Domácí houskový knedlík
České kuře pečené
Salát z rukoly s lososem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky