Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Řezy z mikrovlnky
Křenová pomazánka k tyčinkám
Jahodová polévka mléčná
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem