Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Rybí polévka II.
Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem
Rohlíčky pro bezdomovce
Australská čokoládová buchta z…
Americký hamburger
Jitrnice se zelím, bramborem a…
100% rajská šťáva - sterilovaná
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Kokosové řezy s citronem
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi