Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Trhanec
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Křenová pomazánka k tyčinkám
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Bramborovo-květákové placičky
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Kuřecí kari s mangem a rýží
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem