Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Jiříkův biskupský chlebíček
Vepřové koleno na černém pivě
Základ na jakoukoliv zeleninovou…
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Rychlý lahodný tvarohový koláč
Polévka z uzeného stehýnka
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky