Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Vdolky pečené v troubě
Fazolová polévka mňam
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Nepečený ovocný dort s vaječným…
Hrachová kaše (moc dobrá)
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Bramborovo-kapustové placičky
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Dušená kapusta se slaninou
Králičí karbanátky s bramborovou kaší
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem