Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Bryndzové noky
Prezidentské maso
Guláš bez masa
Želatinová mňamka
Nivové placičky
Zapečený lilek 3
Česneková krkovička na houbách
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Univerzální jednoduché těsto na…
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Houbová omáčka s bramborovými buchtami