Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Salát Coleslaw alá KFC
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Makové řezy s citronem
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Buchta z mikrovlnky
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Čokoládový fondán - chocolate fondant
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros