Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Nutelové řezy s vůní skořice
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Česneková hlíva s těstovinami
Jednoduchý kávovník ala medovník
Německý bramborový salát
Švestkové buchty s drobenkou
Kuřecí kousky s bulgurem
Těstoviny s pancettou a hráškem
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky