Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Kotlety na cibuli
Buchta alá medovník
Babiččina pudinková buchta
Hlávkové zelí s těstovinami
Cuketová kostka s čokoládou
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Sýrovo-vaječná pomazánka
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Ořechové řezy s vločkami
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Zelňačka s klobásou
Pikantní česneková pomazánka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem