Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Pomazánka z tuňáka
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Pomazánka "hned pryč"
Fazolková polévka
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Bramborové placičky se špenátem
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Celerové hovězí s tymiánem
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér