Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Pudinková buchta rychlá a slabá
Máslový ležák proti depresi
Kakaové řezy s piškoty
Slané copánky z listového těsta
Polévané piškotové muffinky
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Hrášková polévka se slaninou
Vaječné toasty
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Ostružinový koláč s broskvemi