Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Zakázaná buchta
Tvarohový mřížkový koláč
Jednoduché kokosky
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Knedlíčky ze strouhanky
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Bylinkové kuřecí řízky na zelenině
Salát Caprese II
Chlebová polévka
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…