Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Kapr po mlynářsku
Krůtí stehna se zeleninou
Zelňačka tety Vandy
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Kokosová očka
Špaldové housky
Jednoduché cappuccino řezy
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Koláč s hruškovým / jablečným…
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Cuketová bábovka
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…