Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Měkké perníčky
Buchty jako od babičky
Okurkový salát s kysanou smetanou a…
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Jablečný závin s tvarohem z…
Vánočka z domácí pekárny
Celerový salát - zdravě a chutně
Zeleninové pohankové "rizoto"
Kapustová polévka se slaninou
Cukeťák z trouby
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…