Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Hlávkové zelí s těstovinami
Kuřecí medailonky na kari s pórkem
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Jednoduché lečo po našem
Lehký kakaový koláč se švestkami
Pečené sladké brambory s řepou
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Krkovice se zelím
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.