Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Papriková pomazánka II.
Majonézové koláče
Silná česneková pomazánka na…
Veganský banánový koláč
Pečený amur se žampiony a cibulí
Míchaná bezinková limonáda
Zelný salát s jablkem a mrkví
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Bramboračka - houbovačka
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem
Jahodový sorbet