Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Tvarohový závin
Chřestové rizoto
Krkovička na celeru
Houbové lasagne
Kapustová polévka s bramborem
Jehněčí kotletky & karotky na…
Kokosovo-tvarohová roláda
(nejen) Cuketové špízy
Masová minutka s řapíkatým celerem
Koláč z listového těsta s rajčaty a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Tarte tatin (obrácený koláč)
Cuketový perník s ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle