Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Nakládané maso
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Muffiny po belgicku
Dědovy škubánky na slano
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…