Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Krevety v těstíčku
Zákusek chudých
Míchaná vejce s droždím
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Kuskus s krabími tyčinkami
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Rychlý salát s kozím sýrem
Losos (nejen) v bylinkách
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…