Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Uhlířina II.
Ďábelský Pangasius
Zapečený lilek (nejen) s rýží
Pikantní vepřová pečínka
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Bezlepkové čokoládové cupcakes
Domácí müsli tyčinky
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem