Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Salát z červené řepy s křenem II.
2x křenová omáčka se smetanou
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Zavařenina z višní a ořechů s…
Pečené brambory se zeleninou
Rychlá ovocná buchta - koláč
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Čokoládové sušenky
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem