Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Košíčky isidor
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Vaječná omeleta se zeleninou
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Bramboračka - houbovačka
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki