Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Kuře v kořenové zelenině
Tříbarevný tvarohový koláč
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Alpský Kaiserschmarrn
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Vláčné mrkvové taštičky
Špenátové palačinky se špenátovou…
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros