Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Šumavský králík
Kuře a la kachna II.
Janiny kuřecí medailonky
Švestkový koláč V.
Výborný karamelový likér
Koláč z podmáslí
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Zdravé lívance z ovesných vloček
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Houbová omáčka s bramborovými buchtami