Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Jogurtová bublanina II.
Jednoduchý jablkový koláč
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Krůtí medajlonky se sýrem
Salát waldorf s kuřetem
Zapečená ryba s přílohou
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Dýňový koláč s ořechy II.
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Řecký salát s cizrnou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát