Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Pórková polévka s krupicí
Pomazánka na jednohubky
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Rýže se zelím a mletým masem
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Pudinkové šátečky
Houbová pohanka - pohankový kuba
Hovězí karabáček na světlém pivu
Špagety s cuketou a olivami
Minestrone
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…