Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Slaný závin s plísňovým sýrem
Vanilkovo-jablečná pohádka
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Jarní polévka s krupicovými nočky
Jemná vajíčková pomazánka
Plněná krkovička
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Špenátový salát s mozzarellou
Chili con carne
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka