Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Italské těstoviny
Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…
Měkké perníčky
Králík v zelenině s hořčicí
Kakaová buchta s polevou
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Cibulové vepřové - minutka
Makové koláčky
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Květákové steaky z grilu
Zapečené lečo