Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Pomazánka z paštiky
Pampeliškový med
Gyros po řecku s českým masem
Sýrový dort II.
Zapečené brambory se smetanou a…
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Tikka masala
Sýrová omáčka s těstovinami…
Bun bo Nam Bo
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka