Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Slepičí polévka s nudlemi
Grilovaný hermelín
Nekynutý koláč s různým ovocem
Čokoládový koláč s třešněmi
Vinná klobása v trojobalu
Mozzarella na gril, pánev nebo do…
Mleté maso se zeleninou II.
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot