Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Kuře „strejdy z Hlinska“
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Cuketa v sýrové omáčce
Maso zapékané s cuketou a nivou
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Melounový nanuk
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek