Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Langoše
Zapečené těstoviny se špenátem
Mrkvová pomazánka na chlebíčky
Sněhové pečivo
Sýrovo-šunkoví šneci
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Smetanová pórková polévka s bramborem
Špenátová polévka s krutony
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Dušené červené zelí
Lokše
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem