Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Jindřiščin perník
Domácí Pribináček
Zelný salát III.
Tuňáková pomazánka III.
Králík v zelenině s hořčicí
Majolková krkovička se sýrem
Cuketová omeleta
Dýňové pyré s bramborem
Rýže s vejci
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Bramborový guláš
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek