Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Hermelínové brambory
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Bramborák rodeo II.
Babiččin bramborový salát
Kakaové řezy s piškoty
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Jablečná bábovka - vláčná
Smažené špagety se sýrem
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Karlovarský knedlík I.
Zelňačka s klobásou