Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Ženevské řezy
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Bulharská pomazánka
Eskymo řezy
Květákový nákyp s kuřecím masem
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi