Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Rajská omáčka II.
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Kuřecí stehna po Řecku
Brambory s tvarohem
Křížaly - sušená jablka
Zapečená kuřecí prsa
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem