Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Dietní pečené kuře s rýží
Pudinková buchta rychlá a slabá
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Škvarky z domácí pekárny
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Šunková pomazánka
Pohanka na sladko
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Toskánská polévka
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi