Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Knedle v hrnečku
Super jablkové knedlíky
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Mleté maso po marocku
Raubířovy zapečené těstoviny
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát