Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Tvarožník II.
Sekaná pečeně s paprikou
Kuře pečené na medu a citronu
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Naložená kuřecí křídla
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami