Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Nedělní jablečný koláč
Kokosky s marmeládou
Alenčin rychlý skládaný salát
Kuře v sýrovém těstíčku
Nepečený ovocný dort s vaječným…
Jahodové řezy s bílou čokoládou
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Indiánci
Kuřecí satay s arašídovou omáčkou
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci