Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Kuřecí prsíčka se zelím
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Jarní vajíčková pomazánka
Vepřové v alobalu
Šlehačkový koláč s jablky
Vepřový králík pečený na bylinkách
Základní těsto na pizzu
Babiččina bábovka (výborná)
Kuřecí prsa s pomeranči
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Banánové lívance s kokosem a jablky
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…