Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Zeleninová polévka
Rychlý ovocný koláč
Rybí pomazánka s tvarohem
Kuřecí stehýnka na medu II.
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Hráškovo pórkový krém
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Piškotový koláč s jahodami
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi