Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Uhlířské špagety
Jedničkové rybí filé
Krémová květáková polévka
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Rebarborový crumble se zakysanou…
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Bramborové muffiny se slaninou
Nepečené Cake Pops
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem