Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Růžičková kapusta na kari
Kynutá bábovka s kakaem
Mexické maso
Pečené brambory se zeleninou
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Houskové knedlíky - pečené
Tradiční jablečný koláč
Lasagne s hovězím masem
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou