Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Makrely na roštu
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Studený pikantní bůček
Srbská směs (nejen) na topinky
Drobenkové muffiny s tvarohem
Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Čokoládová poleva se zakysanou…
Trhané vepřové
Letní těstoviny
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort