Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Smažené banány
Jogurtová bublanina II.
Ďábelský Pangasius
Hermelínka-pomazánka
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Květák s mletým masem po boloňsku
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Dušené mleté maso se žampióny
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake
Cuketová bábovka
Huevos rancheros