Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Chobotnice po athénsku
Celerová pomazánka se sýrem
Kuřecí směs s bramboráčky
Úžasná vajíčková pomazánka
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Rýže s kari na smetaně
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki