Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Lehký ovocný koláč
Višňové řezy II
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Jablečné muffiny I.
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Grilovaná krkovička se zeleným…
Gratinovaný květák
Řecký salát s cizrnou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát